greencraft wicca

16 de PFI Conferentie.

Merry Meet iedereen,

16de Conferentie van de Pagan Federation Int. Netherlands.

Zaterdag 16 april 2016 te Lunteren.

Evenals de voorgaande jaren organiseert de Pagan Federation International een open dag. Toegang vanaf 18 jaar. Het adres staat op het ticket. Prachtige lokatie midden in de bossen buiten Lunteren. Gratis parkeergelegenheid ernaast en rondom. Adres van de lokatie staat op het kaartje. Er zijn 15 hotelkamers beschikbaar, kosten € 67,50 2 pers-kamer ex ontbijt. Wel bijtijds reserveren De lokatie ligt op 5 km. van het station Lunteren. Een taxi kost rond 15 euro, bij 4 pers. Van te voren reserveren ivm aankomsttijd van de trein op: 0318-484555 Kamperen is mogelijk, reserveren via “Topparken Lunteren “(0318-487 780) Deuren “gaan open om 09.00 uur.

Van 10.00 tot 17.30 rituelen workshops, lezingen, marktkraampjes met o.a. kleding, sieraden, boeken, “de Wijze Kater” wierook, olie, cremes, stenen, beelden, enz. Openings- en sluitingsritueel door ……………... (nog in te vullen) Om 20.00 uur: ”Tobermore” Irish & American Folk www.tobermore.band Prijs tickets:

PFI leden: € 20.00

niet-leden: € 24.00

kraam: € 18.00 per tafel (afmeting 80 x 130) excl. toegangskaartje.

Dit jaar geen buffetmaaltijden maar wel heerlijke salades, tonijn/geitenkaas etc., uitsmijters, ham- en vegaburgers, frites en diverse broodjes. Allemaal ter plekke bestellen en betalen. A la carte is natuurlijk ook mogelijk. Als je verzekerd wilt zijn van een kaartje maak dan het verschuldigde bedrag over. Zodra het geld binnen is stuur ik het kaartje over de post naar je toe. Kaartjes gaarne betalen via overschrijving op het volgende bankrekeningnummer: NL59ABNA060.60.20.578 ten name van Pagan Federation Int. te Den Haag. onder vermelding van: LUNTEREN.

Voor buitenland betalingen: IBAN: NL59 ABNA0606020578 BIC: ABNANL2A

Stuur mij een mailtje met je naam, adres en postcode wanneer je het geld hebt overgemaakt. Dec. 2015. Lady Bara. Voor info: ladybara::at::paganfederation.org of kijk op de site: www.paganfederation.org/conference

Tobermore - Irish and American Folk Tobermore - amazing Irish and American folk from the Netherlands TOBERMORE. BAND

<

De Belgische afdeling van de Pagan Federation organiseert een aantal keer per jaar een Pubmoot in Leuven.

Mededeling van David Dom, New Order of Druids.

Nachtuil houdt zich heden bezig met het verspreiden van gevaarlijke pseudowetenschap die mensen schade kan berokkenen. Hij is begonnen met het verspreiden van de hoax dat soursop/zuurzak/graviola 10,000x sterker kanker kan bestrijden dan chemotherapie. Die informatie is totaal onjuist en heel misleidend, het geeft kankerpatiënten (en familie/vrienden van patiënten) valse hoop, en het spoort hen aan om een vrucht te eten die potentieel nadelig is, om volgende redenen: De vrucht wordt afgeraden door wetenschappers, aangezien het actieve componenten bevat die het zenuwstelsel aantasten en beschadigen (met symptomen als gevolg gelijkaardig aan die van Parkinson). De vrucht is verboden te importeren, en dus is het bijgevolg illegaal om deze te importeren. Mensen die dit toch proberen, zullen wellicht hun bestelling nooit ontvangen en bovendien ook nog eens beboet worden.

Ondanks tal van waarschuwingen, blijft De Nachtuil/Ronald Cypers steevast zijn misleidende informatie verspreiden op zijn website en op Facebook.

De website "De Nachtuil" bevat misleidende en zelfs gevaarlijke informatie betreffende bepaalde planten/vruchten, en wordt daardoor best vermeden.

Aan het Stadsbestuur Nieuwpoort.

Geachte Burgemeester,

Beste College,

Als wicca-vereniging, Greencraft genaamd, zijn wij zeer blij verrast met het eerherstel dat u uitsprak voor de ter dood veroordeelde "heksen" uit de 17e eeuw. In onze moderne tijdsgeest krijgt hekserij stilaan terug meer respect en groeit het besef dat het woord "heks" eigenlijk een positieve lading draagt. Heksen van vroeger en nu vereren de natuur, zowel binnen als buiten de mens. Hierdoor trachten ze de essentie van de wereld waarin ze leven maar ook van het groter universum te vatten. Met deze kennis en kunde hebben heksen doorheen alle tijden steeds geprobeerd hun medemens te helpen. De wrede heksenvervolgingen moeten spijtig genoeg in een "religieus machtskader" geplaatst worden. Bloedvergieten omwille van overtuiging is een oud zeer dat de mensheid nog steeds meedraagt. Daarom vinden wij het eerherstel dat Nieuwpoort uitsprak symbolisch zo waardevol. Wij willen u in naam van de hedendaagse heksengemeenschap en in het bijzonder in naam van Greencraft Creations vzw danken voor deze mooie daad. U heeft ons een warme glimlach en een traan van geluk geschonken!

Vriendelijke groeten en wees gezegend!

Cindy Martin, voorzitter Greencraft Creations vzw.

Wie graag naar de boomwandeling in Ekeren komt op de 2de vrijdag van de maand mag mij contacteren:

Ook via GSM: +32 (0)475 23 21 20

Blessed Be;

Wizard Merlyn Star

Coven Archania.

Coven Archania is werkzaam in Oost-Vlaanderen, De Klinge en staat onder leiding van Merlijn. Coven Archania staat onder bescherming van het Hert en de Maretak. Coven Archania biedt opleiding aan.

De Greencraft Kalender 2015.

Ulysses heeft ons dit jaar weer blij verrast met opnieuw een prachtige Greencraft Kalender.Greencraft leden kunnen deze magische Greencraft Kalender bekomen via Moodle bij Greencraft Files. De Greencraft Kalender is niet beschikbaar voor niet-leden.