Licensed Greencraft Traditional Alexandrian Craft Wicca

Het Greencraft Tarot Boek

In den beginne, heel lang geleden, toen de seizoenen nog seizoenen waren (wijze woorden van Arghuicha), was er de zelf in te kleuren Greencraft Tarot. Met trots stelt de Greencraft Traditie U de Greencraft Tarot in kleur voor. De Greencraft Tarot versie 2 ziet er supermooi uit, oogt professioneel en wordt geleverd in een bijpassend doosje.

De prijs bedraagt 30 euro, wat vergelijkbaar is met de tarot in de vakhandel. Vermits de Greencraft Tarot de kern en de neerslag van onze Traditie bevat wordt deze enkel verkocht aan Greencrafters (minimum Eerste Graad)) die de Traditie aanhangen en die dus de Traditiebijdrage betaald hebben. Bent u minimum Eerste Graad Greencraft, maar heeft u vergeten uw Traditiebijdrage te betalen, dan kunt u deze nog steeds betalen om zo de Greencraft Tarot te kunnen aanschaffen.

De Greencraft Tarot is artistiek verantwoord en volledig handgeschilderd door verschillende kunstzinnige Greencraft Wiccans. Je vindt in de kaarten de symboliek teug van het Trilithon en van de Greencraft Krachtdieren.

De Greencraft Tarot is tot stand gekomen door de samenwerking tussen de Amerikaanse Sacred Well Congregation en de Europese Greencraft Coven Gemeenschap. Het bijhorende boek, dat sommigen al kennen, wordt na aankoop in pdf-formaat door gemaild. Wie het wenst kan het bijhorende boek ook ingebonden apart aanschaffen.

Men kan de Greencraft Tarot eenvoudig bestellen door een mail te sturen naar de Greencraft Shop met duidelijke vermelding van uw Wicca Naam en eventueel de Greencraft Coven waar u deel van maakt. Gelieve ook de adresgegevens en het gewenste aantal Tarots te vermelden.

Bestellingen enkel geldig vanaf ontvangst op rekening IBAN BE47 9796 3450 3980 met BIC ARSPBE22XXX Bij verzending worden verzendings-en administratieve kosten aangerekend. De Greencraft Tarot kan enkel aangekocht worden door effectieve Greencraft Wiccans!

De Greencraft Tarot is de trots van de Greencraft Traditie. Bij namaak of andere onregelmatigheden wordt op gepaste manier gereageerd.

De vintage versie van de Greencraft Tarot is niet meer leverbaar.

 • tarot17
 • De Greencraft Tarot werd ontwikkeld door...

  De Greencraft Tarot is niet zomaar een stel kaarten. Er ging heel wat theologische ontwikkeling aan vooraf. Bij deze zijn wij volgende heksen zeer erkentelijk voor hun bijdrage: HPs Hera (Greencraft Traditie stichteres), HP Arghuicha (stichter Greencraft Traditie) en HP Taniquetil (Greencraft Wicca USA en stichter Sacred Well Congregation)

 • shop
 • tarot18
 • Waarom een Greencraft Tarot?

  De oorsprong van de Tarot is niet meteen duidelijk.De tarot is mogelijk afkomstig uit China of Mesoptamië (het huidige Irak). Waarschijnlijk via handelsroutes kwam het spel tussen de 13de en 16de eeuw aan in Europa. Ook heden is de Tarot heel populair. We zien de kaarten opduiken in de vele kaartersclubs waarbij men gaat manillen, kleurenwiezen, enz... En ja, het is perfect mogelijk om met "gewone" kaarten een legging uit te voeren. In de Greencraft is de afbeelding echter van cruciaal belang, omdat de bijhorende kaart ons in contact brengt met de facetten van onze religie. Wij gebruiken de Tarot dan ook niet om "de toekomst" te voorspellen, maar wel om te mediteren en na te denken over theologische vragen omtrent de Greencraft Wicca. Zonder gedegen kennis van de typische Greencraft theologie is de Greencraft Tarot zo goed als onwerkbaar.

 • shop
 • tarot19
 • Persoonlijke ervaring met de Greencraft Tarot Van Toran, Coven Tir Nan Og...

  Als ik de Greencraft Tarot gebruik, leg ik de kaarten meestal in een Keltisch Kruis. De legging boeit mij eigenlijk niet zoveel.Wat mij veel meer boeit is de interactie tussen de kaarten en het boeiende verhaal dat zij mij vertellen. Wat mij vooral is opgevallen is wanneer de Greencraft Tarot een stelling inneemt, deze stelling ook bekrachtigd wordt bij testleggingen. Die testleggingen spraken tot heden de scepticus in mij radicaal tegen. Ik ben sceptisch, omdat ik de Tarot steeds zag als een kwakzalverij om de toekomst te voorspellen. Heden weet ik beter. De Greencraft Tarot is een enorm belangrijk magisch hulpmiddel en zonder mijn geliefde kaarten zou ik niet kompleet zijn. Ik heb runen ook, maar die raak ik nauwelijks aan. Msschien komt daar verandering in, maar zo staan de zaken nu. Ik heb meerdere Tarot's in huis, ben eigenlijk verzamelaar, maar de rest van mijn verzameling is wat ze is, namelijk mijn verzameling. Voor mijn magisch werk grijp ik toch steeds terug naar de Greencraft Tarot die de kaarten heeft die ik het best begrijp en het best aanspreken. Mijn religieuze overtuiging zal daar wel een rol in spelen, maar intussen heb ik mijn Greencraft Tarot leren gebruiken en heb ik enorm veel geleerd. De kaarten bevatten geen tekst, dus moet je op je intuitie en kennis af gaan. Net daarom is de Greencraft Tarot niet geschikt voor gebruik door niet-Greencrafters. De nodige achtergrondinfo ontbreekt gewoon. Ook onze filosofie en levenswijze zijn van groot belang.

 • shop
 • tarot16